Moon Large

Moon møbelelement er et simpeltmøbel, men på mange måder et nyttigt stykke møbel som er designet til afslapning men kan også bruges som et lavt bord. Moon møbel består af to separate dele, der hører sammen og danner en blok.

fra

2,498.00 dk

Frozen Ball

Frozen Ball er en bold til at sidde på, som producers i legesyge farver, med eller uden en base i samme farve. Den tilskynder “active sitting” enten ved et skrivebord eller foran fjernsynet på skoler eller på børneværelser. Den er også populær i shoppingcentre.

fra

2,498.00 dk

SingleProductPicture1 min4

Easy

Lavet af behageligt træ og i et enkel design, men elegante kurver fremstår Easy lænestol som et attraktivt møbel, der kommer til udtryk i både moderne såvel som klassisk interiør.

fra

7980.00 dk

The Ball Modular

Den praktiske og cylindriske puf er et sjovt møbelelement som fornyer enhver interiør. Den er populær både i haver, parker og åbne altaner. Selv hvor der samtidigt sidder flere personer på The Ball Modular, sidder man behageligt og uforstyrret.

fra

5,998.00 dk

SingleProductPicture1 min3

Moon Small

Multi Purpose Moon Small elementer tiltrækker børn i alle aldre med deres legende farver og to simple former, der udløser deres fantasi til at bygge deres egen legeplads: private hjørner, tunneler, gynger, enkle sæder eller ekstra steder at hvile.

fra

1,148.00 dk

Roundabout

En attraktiv og modulær sammensætning af sidde elementer / puffer, som kan ved forlængelseselementer konverteres til barstole, sofaborde eller stole. Roundabout er møbeldele som kan kombineres uden begrænsninger.

SingleProductPicture1 min2

The Box

Modulære puffer af kantede former, forskellige størrelser og attraktive farver bringer en ny dimension til ethvert opholdsområde, hvor der er behov for ekstra pladser - individuelle puffer eller en gruppe af dem. The Box puffer ser simple ud men de skjuler overraskende mange fortrin som gør dem praktiske og brugbare ved forskellige lejligheder.

The Drum

Den praktiske og cylindriske puf er et sjovt møbelelement som fornyer ethvert interiør er velkomne overalt vi ønsker at presse flere siddepladser i et rum. Den er populær både i haver, parker og åbne altaner.

fra

1,198.00 dk

SingleProductPicture1 min7

Fat Flat Chair / Table

Fat Flat er designet som et sofabord eller som en uundværlig lejlighedsvis stol. Den er lavet af behageligt træ, der kommer til udtryk i den klassiske såvel som moderne atmosfære. Bløde kanter og et godt håndværk. Fat flat er et elegant og impressivt stykke møbel som fulender ethvert rum.